Béda révisi "Neraca"

31 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m
wikidata interwiki
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: nya éta → nyaéta (7), diantara → di antara using AWB)
m (wikidata interwiki)
 
 
[[Kategori:Alat pangukur]]
 
[[pt:Balança (instrumento)]]
42.005

éditan