Béda révisi "Televisi digital"

75 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
m
wikidata interwiki
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: hade → hadé)
m (wikidata interwiki)
 
[[Kategori:Sajarah televisi]]
[[Kategori:Téhnologi pilem jeung vidéo]]
 
[[fr:Télévision numérique terrestre]]
[[he:שידור דיגיטלי]]
42.005

éditan