Dianramdani038

Geus aub 5 Juni 2018
526 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Dianramdani038''' ngaran lengkepna Dian Ramdani. Pituin di Kampung Warung Jati Dusun Karang Jetak RT 27 RW 13 Desa Ciparay Kecamatan Cidolog Kabupaten Ciamis nganjrek ayeuna...
(Nyieun kaca anyar '''Dianramdani038''' ngaran lengkepna Dian Ramdani. Pituin di Kampung Warung Jati Dusun Karang Jetak RT 27 RW 13 Desa Ciparay Kecamatan Cidolog Kabupaten Ciamis nganjrek ayeuna...)
(taya bédana)
10

éditan