Béda révisi "Nirbita"

942 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Nirbita''' nyaéta ngaran Prabu Niwatakawaca mangsa keur ngora.<ref name=":0">{{Cite book|title=Léksikon Wawayangan|last=Djajakusumah|first=Gunawan|publisher=Puspawarna|yea...
(Nyieun kaca anyar '''Nirbita''' nyaéta ngaran Prabu Niwatakawaca mangsa keur ngora.<ref name=":0">{{Cite book|title=Léksikon Wawayangan|last=Djajakusumah|first=Gunawan|publisher=Puspawarna|yea...)
(taya bédana)
10

éditan