Béda révisi "Nirbita"

27 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
(Nyieun kaca anyar '''Nirbita''' nyaéta ngaran Prabu Niwatakawaca mangsa keur ngora.<ref name=":0">{{Cite book|title=Léksikon Wawayangan|last=Djajakusumah|first=Gunawan|publisher=Puspawarna|yea...)
 
 
 
== Rujukan ==
 
[[Kategori:Tokoh wayang]]
10

éditan