Béda révisi "Sisidueun"

1.099 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Sisidueun nyaéta kontraksi ujug-ujug anu teu dihaja dina diafragma, sarta umumna lumangsung terus-terusan saban menit na. Hawa anu ujug-ujug liwat ka jero paru-paru nyababkeun...
(Nyieun kaca anyar Sisidueun nyaéta kontraksi ujug-ujug anu teu dihaja dina diafragma, sarta umumna lumangsung terus-terusan saban menit na. Hawa anu ujug-ujug liwat ka jero paru-paru nyababkeun...)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(taya bédana)
78

éditan