Béda révisi "Kabupatén Lebak"

23 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda, kabupaten → kabupatén)
m
 
|kodearea=0252
|dau=Rp. -
|lambang= [[Gambar:LogoCoat lebakof arms of Lebak.gifpng|Lambang Kabupatén Lebak|100px]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_lebak.png|300px]]
|kordinat= 60 18' - 70 00' LS<br />1050 25'- 1060 30' BT
|dasar hukum=-
'''Kabupatén Lebak''' nyaéta salah sahiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Banten]]. Kabupatén ieu mibanda luas wilayah 2.859,96 Km², jeung mangrupa kabupatén pangligarna sa-propinsi Banten. Di kalereunnana babatesan jeung [[Kabupaten Sérang]], di wetaneunanana babatesan jeung [[Kabupatén Bogor]] jeung [[Kabupatén Sukabumi|Sukabumi]] anu kaasup Propinsi [[Jawa Barat]], di kiduleuna babatesan jeung [[Samudra Indonésia]], jeung di kuloneunnana babatesan jeung [[Kabupatén Pandeglang]]. Ibukotana nyaéta [[Rangkasbitung]].
 
{{Banten}}
{{Kabupatén Lebak}}
{{Banten}}
 
[[Kategori:Kabupatén di Banten|Lebak]]
632

éditan