Béda révisi "Elshinta TV Medan"

1 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB
(Nyieun kaca anyar '''Elshinta TV Medan''' (nyaeta stasion TV Lokal di Indonesia {{pondok}} {{Televisi Indonesia}} Kategori:Stasion televisi di Indonesia)
 
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: nyaeta → nyaéta using AWB)
 
'''Elshinta TV Medan''' (nyaetanyaéta stasion TV Lokal di [[Indonesia]]
 
{{pondok}}