Béda révisi "Muriang"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé (2) using AWB
m (added Category:Panyakit using HotCat)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé (2) using AWB)
'''Muriang''' mangrupa salah sahiji panyakit anu kaasup kana golongan panyakit hampang anu sering nyerang jalmi tanpa ningali waktu, tempat, jeung umur. '''Muriang''' ieu ogeogé mangrupa salah sahiji panyakit umum anu aya di kalangan masyarakat Indonesia. Muriang ieu bisa nyebabkeun ku sawatara hal tinangtu. '''Muriang''' ogeogé ngabogaan gejala- gejala tinangtu anu bisa urang tingali babarengan<ref>{{Cite news|url=https://halosehat.com/penyakit/gejala/penyebab-badan-meriang|title=4 Penyebab Badan Meriang - Gejala dan Pengobatan - HaloSehat|date=2016-04-19|newspaper=HaloSehat|language=id-ID|access-date=2017-10-20}}</ref>.
 
== Rujukan ==