Béda révisi "Manonjaya, Tasikmalaya"

taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|pangeusi=62.419 (2017)
|kalurahan=12
|nami camat=Drs. Yayat Suryatna
|kapadetan=1.584 jiwa/km²
|propinsi=Jawa Kulon
}}
 
'''Manonjaya''' nyaéta salah sahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Tasikmalaya]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]] , [[Indonésia]].
 
== Pambagian administratif ==
Kacamatan Manonjaya dibagi kana 12 [[desa]], nyaéta :
7.#Désa [[KamulyanBatusumur, Manonjaya, Tasikmalaya|KamulyanBatusumur]]
 
1.#Désa [[BatusumurCibeber, Manonjaya, Tasikmalaya|BatusumurCibeber]]
8.#Désa [[ManonjayaCihaur, Manonjaya, Tasikmalaya|ManonjayaCihaur]]
 
2.#Désa [[CibeberCilangkap, Manonjaya, Tasikmalaya|CibeberCilangkap]]
9.#Désa [[MargahayuGunajaya, Manonjaya, Tasikmalaya|MargahayuGunajaya]]
 
3.#Désa [[CihaurKalimanggis, Manonjaya, Tasikmalaya|CihaurKalimanggis]]
10.#Désa [[MargaluyuKamulyan, Manonjaya, Tasikmalaya|MargaluyuKamulyan]]
 
4.#Désa [[CilangkapManonjaya, Manonjaya, Tasikmalaya|CilangkapManonjaya]]
11.#Désa [[PasirbatangMargahayu, Manonjaya, Tasikmalaya|PasirbatangMargahayu]]
 
5.#Désa [[GunajayaMargaluyu, Manonjaya, Tasikmalaya|GunajayaMargaluyu]]
12.#Désa [[PasirpanjangPasirbatang, Manonjaya, Tasikmalaya|PasirpanjangPasirbatang]]
 
6.#Désa [[KalimanggisPasirpanjang, Manonjaya, Tasikmalaya|KalimanggisPasirpanjang]]
 
7.Désa [[Kamulyan, Manonjaya, Tasikmalaya|Kamulyan]]
 
8.Désa [[Manonjaya, Manonjaya, Tasikmalaya|Manonjaya]]
 
9.Désa [[Margahayu, Manonjaya, Tasikmalaya|Margahayu]]
 
10.Désa [[Margaluyu, Manonjaya, Tasikmalaya|Margaluyu]]
 
11.Désa [[Pasirbatang, Manonjaya, Tasikmalaya|Pasirbatang]]
 
12.Désa [[Pasirpanjang, Manonjaya, Tasikmalaya|Pasirpanjang]]
 
== Géografi ==
 
== Wates Wilayah ==
*Wates lebah wétan [[Cineam, Tasikmalaya|Kecamatan Cineam]], wates kalér [[Kabupaten Ciamis]], kulonna [[Kota Tasikmalaya]], kidulna [[Gunungtanjung, Tasikmalaya|Kacamatan Gunungtanjung]]
*Wates kalér [[Kabupaten Ciamis]],
*Wates kulon [[Kota Tasikmalaya]],
*Wates kidul [[Gunungtanjung, Tasikmalaya|Kacamatan Gunungtanjung]]
23.341

éditan