Kulawarga: Béda antarrépisi

188 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
Salaki Pamajikan & Kolot
m (wikidata interwiki)
(Salaki Pamajikan & Kolot)
 
 
Kulawarga [[inti]] ("nuclear family") eusina [[bapa]], [[indung]], jeung [[anak|anak-anakna]].
 
* [https://www.jw.org/su/pangajaran-kitab-suci/kulawarga/ Salaki Pamajikan & Kolot]
* [https://www.jw.org/su/publikasi/majalah/eling-no2-2018-jul-agt/ 12 Konci sangkan Kulawarga Suksés]
 
{{pondok}}
2

éditan