Difference between revisions of "Alkitab"

210 bytes added ,  1 year ago
Pananya nu Dijawab Alkitab
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teu aya → euweuh)
(Pananya nu Dijawab Alkitab)
 
 
Sajaba ti éta ti saprak baheula aya sawala ngeunaan [[kanon]] Alkitab: buku naon waé anu bisa dianggap bagian ti Alkitab. Dina [[abad ke-3 SM]], Alkitab Ibrani atawa [[Tanakh]] ditarjamahkeun dina basa Yunani. Tarjamahan ieu disebut [[Septuaginta]], tapi ngamuat sajumlah buku anu heneuweuh dina vérsi Yahudi. Buku-buku ieu disebut buku-buku [[Deuterokanonika]].
 
* [https://www.jw.org/su/pangajaran-kitab-suci/pananya/ngeunaan-alkitab/ Pananya nu Dijawab Alkitab]
* [https://www.jw.org/su/publikasi/buku/diajar-kitab-suci/naon-kitab-suci-téh/ Kitab Suci—Buku ti Allah]
 
{{pondok}}
2

edits