Buka ménu utama

Parobahan

225 bita ditambahkeun, 9 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
'''Meitasal''' ngaran lengkepna Meita Salma Salsabila. pituin Ciamis nganjrek di Geger Kalong, Kota Bandung. Resep ngawih jeung ngigel. Wilujeng Tepang dina pakalangan literasi Sunda! kuliah S1 jurusan Pendidikan Bahasa Sunda UPI Bandung.
Ngaran kuring
14

éditan