Béda révisi "Carita Parahiyangan"

164 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
(+ rujukan)
 
==Eusi==
Ieu naskah nyaritakeun sajarah Sunda, ti awal karajaan Galuh jaman Wretikandayun nepi ka runtagna [[Pakuan Pajajaran]] alatan kadéséh ku pangaruh Islam ti Demak jeung Cirebon (katut Banten).
(.......teu acan pareng....)
 
==Rujukan==
11.771

éditan