Béda révisi "633 SM"

57 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 25 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q719910 (translate me))
m
 
'''633 SM''' nyaéta taun ka-633 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
==Kajadian Rujukan ==
 
 
==Nu babar==
 
 
==Nu pupus==
 
 
==Rujukan==
<references/>
 
==Tempo ogéTumbu luar ==
 
==Tumbu luar==
 
{{kalender-pondok}}
2.038

éditan