Béda révisi "Wewengkon Chūbu"

m
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda)
m
 
[[Gambar:Japan Chubu Region large.png|thumbjmpl|235px|Wewengkon Chubu, Jepang]]
[[Gambar:FujiSunriseKawaguchiko2025WP.jpg|thumbjmpl|rightka|235px|Gunung Fuji salah sahiji tempat nu kawenter di wewengkon Chubu.]]
'''Chūbu''' (中部地方 ''Chūbu-chihō'') nyaéta wewengkon di tengah pulo [[Honshū]], pulo utama di [[Jepang]].
 
2.059

éditan