Béda révisi "Basa Arab"

5 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
| sil =ABV
}}
'''Basa Arab''' hiji basa Semitik nu dipaké ti daérah kaasup wilayah [[nagara]] [[Arab Saudi]].
 
== Hurup-hurup dina Basa Arab ==
|}
 
== Kamus Basa Arab Melayu Sunda ==
[[FileGambar:Kamus kecil.pdf|''Kamus kecil'' (Kamus Basa Arab Basa Melayu Basa Sunda) by ʻUthmān ibn ʻAbdallāh ibn ʻAqīl ibn Yaḥyā al-ʻAlawī (1822-1914)]]
 
== Tempo oge ==
{{basa-pondok}}
 
[[Kategori:Basa Arab| ]]
[[Kategori:Basa Semitik|Arab]]
[[Kategori:Basa Arab]]
2.055

éditan