Béda révisi "Kabupatén Karawang"

6 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
 
== Topografi ==
lolobanaLolobana wilayah Kabupatén Karawang mangrupa dataran handap, sarta di sabagéan wilayah beulah kidul mangrupa dataran luhur.
 
== Démografi ==
Pangeusina umumna nyaéta sukusélér [[Sunda]] nuanu maké [[Basa Sunda]].
 
== Babagian Administratif ==
* Kawasan International Industry City [[KIIC]] anu ngawengku sababaraha pamaréntahan désa nyaéta Désa Wadas, Désa Sukaluyu, Désa Puseurjaya.
* Kawasan Surya Cipta di beulah kiduleun Karawang
* Kawasan Industri Kujang CikampekCikampék [[KIKC]] beulah wetanwétan Karawang.
 
=== Tatanén ===
Pamaké anonim