Béda révisi "Stasion Bogor Palédang"

568 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: kecamatan → kacamatan)
| kota = Bogor
| kacamatan kota= Bogor Tengah
| kelurahankalurahan kota = Palédang
| class = III/leutik
| kodepos =
| kode = PLG
| open = [[2013]]
| line = [[Karéta api Pangrango]]
| tinggi = +246 Mm
| platform = 1
| track = 1
| ticketting = Sistem tikét''onlén'', ngalayanan pamesenan langsung sarta parobahan/pabolayan kaberangkatan di lokét<br>Aya fasilitas ala [[bandar udara|bandara]] mangrupa ''check-in'' mandiri pikeun nyitak ''boarding pass''
}}
'''Stasion Bogor Palédang''' atawa '''Halteu Bogor Palédang''' ('''PLG''') nyaéta stasion anu perenahna di [[Palédang, Bogor Tengah, Bogor]], [[Jawa Kulon]]. Stasion ieu ngan boga hiji jalur. Stasion ieu jarakna ngan babaraha ratus méter ti [[Stasion Bogor]]. Stasion ieu diwangun taun [[2013]] pikeun layanan [[Karéta api Pangrango]] lantaran [[Stasion Bogor]] geus pinuh.
 
Kusabab ngan boga hiji jalur, kagiatan langsiran lokomotip KA Pangrango dilakukeun di [[stasion Bogor]].
 
== Karéta api ==
* [[Karéta api Pangrango|Pangrango]], jurusan [[Stasion Sukabumi|Sukabumi]]
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Tumbu kaluar ==
{{id}} [https://www.kereta-api.co.id Situs resmi PT Kereta Api Indonesia (Persero)]
 
{{stasiun|Stasion Bogor|Jalur karéta api Manggarai-Padalarang|Stasion Batutulis}}
 
[[Kategori:Stasion karéta di Jawa Kulon]]
 
 
{{stasiun-stub}}
3.609

éditan