Béda révisi "Stasion Bogor Palédang"

2 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: Kusabab → ku sabab using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Kusabab → ku sabab using AWB)
'''Stasion Bogor Palédang''' atawa '''Halteu Bogor Palédang''' ('''PLG''') nyaéta stasion anu perenahna di [[Palédang, Bogor Tengah, Bogor]], [[Jawa Kulon]]. Stasion ieu ngan boga hiji jalur. Stasion ieu jarakna ngan babaraha ratus méter ti [[Stasion Bogor]]. Stasion ieu diwangun taun [[2013]] pikeun layanan [[Karéta api Pangrango]] lantaran [[Stasion Bogor]] geus pinuh.
 
Kusababku sabab ngan boga hiji jalur, kagiatan langsiran lokomotip KA Pangrango dilakukeun di [[stasion Bogor]].
 
== Karéta api ==
 
[[Kategori:Stasion karéta di Jawa Kulon]]
 
 
{{stasiun-stub}}