Béda révisi "Stasion Ciroyom"

550 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{Infobox stasiun
| name = Ciroyom
| image = Stasiun Ciroyom.jpg
| caption = Stasion Ciroyom nalika keur dirénovasi
| prov = Jawa Kulon
| kota = Bandung
| kacamatan kota = Andir
| kalurahan kota = Ciroyom
| tinggi = +709 m
| class = III/leutik
| nomor = 1423
| letak = km 153+650 lintas [[Stasion Bogor|Bogor]]–[[Stasion Bandung|Bandung]]–<br>[[Stasion Banjar|Banjar]]–[[Stasion Kutoarjo|Kutoarjo]]–[[Stasion Yogyakarta|Yogyakarta]]
| kodepos =
| kode = CIR
| line = [[Karéta api Lokal Bandung Raya||Lokal Bandung Raya]]
| operator = [[Daérah Operasi II Bandung]]
| track = 3
| platform = 3
| persinyalan = Mékanik
| parkir = Aya
| musala = Aya
| toilet = Aya
| peta = Indonésia Bandung
| latd = 6
| latm = 54
| lats = 50.76
| latNS = S
| longd = 107
| longm = 35
| longs = 25.08
| longEW = E
| coordinates_display = it
}}
'''Stasion Ciroyom (CIR)''' nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Ciroyom, Andir, Bandung]]. Stasion ieu teu jauh ti [[stasion Bandung]] jeung dipo karéta Bandung. Stasion ieu boga tilu jalur, tapi ngan 2 jalur nu aktipna. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api lokal Bandung Raya]].
632

éditan