Béda révisi "Muharom"

2 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
nyaéta
(dalil ngalereskeun)
(nyaéta)
 
== Dalil Bulan Harom ==
Bulan Muharom salah sahiji ti antara 4 bulan harom, nyatanyaéta Muharom, Rojab, Dzulqo'dah (Hapit) jeung Dzulhijjah (Rayagung) dumasar dawuh [[Alloh]] SWT dina Al-Qur'an surat At-Taubah ayat 36:
 
{{col|center}}
704

éditan