Béda révisi "Muharom"

5 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
(nyaéta)
<br /><span style="color:blue; font-size:165%;">'''ِِإن الزمان قد استدار كهيئته يوم خلق الله السماوات والأرض، السنة اثنا عشر شهرا، منها أربعة حرم؛ ثلاث متواليات: ذو القعدة وذو الحجة والمحرم، ورجب مُضَر الذي بين جمادى وشعبان'''</span>
 
(36Hartina) ''Saéstuna waktu muter saperti kuduna nalika Alloh SWT nyipta langit jeung bumi, sataun 12 bulan, opatna bulan harom, tilu patuturut Dzulqo'dah, Dzulhijjah, Muharom, jeung Rojab...''.<ref>H.R. Bukhari</ref>
{{EndDiv}}
 
704

éditan