Karéta api lokal Cibatu: Béda antarrépisi

86 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{Infobox rail line
| name = Lokal Cibatu
| image = KA Lokal Cibatu Nagreg.jpg
| caption = KA Lokal Cibatu datang di stasion Nagrég
| stock = CC201, CC203
| class = ékonomiÉkonomi
| type = Karéta api lokal
| system = Karéta api lokal
| open =
| close =
| owner = [[Kereta Api Indonesia|PT KAIKereta Api Indonesia]]
| operator = [[Daérah Operasi II Bandung]]
| gauge = 1.067 mm
3.730

éditan