Béda révisi "Altruismeu"

21 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
(Nyieun kaca anyar Altruisme(Latin, ''alteri,'' kanggo batur''),'' mimiti diomongkeun ku Auguste Comte (1798-1857) (Blackburn, 2013: 29), patali raket jeung etika Kristen, ditolak ku Friedrich N...)
 
m (added Category:Sastra using HotCat)
 
== Rujukan ==
 
[[Kategori:Sastra]]
11

éditan