Béda révisi "Makédonia"

27 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
RXerself mindahkeun kaca Makédonia ka Makédonia Kalér
(RXerself mindahkeun kaca Makédonia ka Makédonia Kalér)
Tag: Alihan anyar
 
(taya bédana)
7.130

éditan