Béda révisi "Stasion Sukatani"

553 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{Infobox stasiun | name = Sukatani | image = | caption = | prov = Jawa Kulon | kabupatén = Purwakarta | kacamatan kabupatén = Sukatani | desa = Sukatani | tinggi = +226 m...)
 
| desa = Sukatani
| tinggi = +226 m
| kodepos = 41167
| class = III/leutik
| letak = km 116+871 lintas [[Stasion Jakarta Kota|Jakarta]]–[[Stasion Jatinegara|Jatinegara]]–<br>[[Stasion Cikampék|Cikampék]]–[[Stasion Purwakarta|Purwakarta]]–[[Stasion Padalarang|Padalarang]]
| kode = SUT
| open = 1902
| line = [[Karéta api Lokal Bandung Raya]] (Purwakarta - Cicaléngka)<br>[[Karéta api lokal Cibatu]]
| nomor = 1406
| parking = Aya
| toilet = Aya
| track = 3
| platform = 2
| persinyalan = Éléktrik
| line = [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Lokal Bandung Raya]] (Purwakarta - Cicaléngka)<br> jeung [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]]
| operator = [[Daérah Operasi II Bandung]]
}}
'''Stasion Sukatani (SUT)''' nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Sukatani, Purwakarta]]. Stasion ieu boga tilu jalur. Ka arah Ciganéa, jalur enggeus mangrupa jalur ganda, sedengkeun ka arah Pléréd masih kénéh jalur tunggal. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka]] jeung [[Karéta api lokal Cibatu]].
 
== Karéta api ==
* [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Lokal Bandung Raya]], jurusan [[Stasion Purwakarta|Purwakarta]] -jeung jurusan [[Stasion Cicaléngka|Cicaléngka]]
* [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]], jurusan [[Stasion Cibatu|Cibatu]] -jeung jurusan [[Stasion Purwakarta|Purwakarta]]
 
== Tingali ogé ==
[[Karéta api]]
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Tumbu kaluar ==
{{Id}} [https://www.kereta-api.co.id/ Situs resmi PT Kereta Api Indonesia]
[[Kategori:Stasion karéta di Jawa Kulon]]
 
{{Jalur karéta api Cikampék-Padalarang}}
 
{{stasiun-stub}}
3.688

éditan