Béda révisi "(501567) 2014 NF63"

23 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
m
DEFAULTSORT
m (Escarbot mindahkeun kaca 2014 NF63 ka (501567) 2014 NF63: Bot: Ngalihkeun kaca)
m (DEFAULTSORT)
 
{{astéroid-pondok}}
 
{{DEFAULTSORT:501567}}
[[Kategori:Astéroid]]
[[Kategori:Astéroid Amor]]
41.728

éditan