Béda révisi "Malaékat"

88 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Image
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: tibatan → ti batan, Teu aya → euweuh, Anjeuna → anjeunna (2))
(Image)
 
[[Image:The Wounded Angel - Hugo Simberg.jpg|right|thumb|200px|''Hugo Simberg, 1903.]]
 
{{Tarjamahkeun|Indonésia}}
 
17

éditan