Béda révisi "Paul"

2 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (wikidata interwiki)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
 
'''Paul''' atawa '''biru''' atawa '''bulao''' (tina basa [[Walanda]] ''blauw'') nyaéta warna anu dihasilkeun ku [[cahaya]] nu boga [[spéktrum]] nu didominasi ku énergi nu [[Gelombang#Panjang gelombang|panjang gelombangna]] antara 440–490 [[nanométer]].
Paul dianggap salah sahiji ti tilu [[warna primér]] sajaba ti [[beureum]] jeung [[héjokonéng]].
 
== Tempo ogé ==
3.706

éditan