Béda révisi "Liver"

4 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
m
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé (2), nyaeta → nyaéta (2), diantara → di antara, ea → éa using AWB)
Tag: suntingan sumber
 
== Gajala Panyakit Ati ==
'''Tanda jeung gejala panyakit ati, kaasup:'''
-*Kulit jeung panon nu némbongan konéng
-*Nyeri beuteung tur bareuh
-*Bareuh suku na pigelang suku
-*Warna ''urine'' nu poekkiruh
-*Seueul atawa utah
 
Panyakit ati bisa dicegah ku nganutngalakukeun hiji gaya hirup cageurséhat. Ogé, ulah kontak langsung sarengkontak [[getih]] atawa badan cairan pasien nuboganu boga panyakit [[hépatitis]]. Panyakit ati bisa diobatan ogé ku obat-obatan tradisisonal saperti ngadahar [[iwung]], nu hanyir-hanyir jiga harmis jeung tutut.<ref>{{Cite web|url=https://hellosehat.com/penyakit/penyakit-hati-penyakit-liver/|title=Penyakit Hati (Penyakit Liver): Obat, Gejala, dll. • Hello Sehat|website=Hello Sehat|language=id-ID|accessdate=2019-03-02}}</ref>
-Kulit jeung panon nu némbongan konéng
 
-Nyeri beuteung tur bareuh
 
-Bareuh suku na pigelang suku
 
-Warna ''urine'' nu poek
 
-Seueul atawa utah
 
Panyakit ati bisa dicegah ku nganut hiji gaya hirup cageur. Ogé, ulah kontak langsung sareng [[getih]] atawa badan cairan pasien nuboga panyakit [[hépatitis]]. Panyakit ati bisa diobatan ogé ku obat-obatan tradisisonal saperti ngadahar [[iwung]], nu hanyir-hanyir jiga harmis jeung tutut.<ref>{{Cite web|url=https://hellosehat.com/penyakit/penyakit-hati-penyakit-liver/|title=Penyakit Hati (Penyakit Liver): Obat, Gejala, dll. • Hello Sehat|website=Hello Sehat|language=id-ID|accessdate=2019-03-02}}</ref>
 
== Rujukan ==