Béda révisi "Sudan"

10 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
Abdel Fattah Abdelrahman Burhan. 2019 new president.
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: beh → béh (3))
(Abdel Fattah Abdelrahman Burhan. 2019 new president.)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
|government_type = [[Pamaréntahan Kesatuan Nasional]] (GONU)
|leader_title1 = [[Daptar Presiden Sudan|Presiden]]
|leader_name1 = [[OmarAbdel HassanFattah al-BashirAbdelrahman Burhan]]
|leader_title2 = [[Wakil Presiden]] Kahiji
|leader_name2 = [[Salva Kiir]]Vacant
|leader_title3 = [[Wakil Presiden]] Kadua
|leader_name3 = [[Ali Osman Taha]]Vacant
|sovereignty_type = Merdika
|established_event1 = ti [[Mesir]] jeung [[Karajaan Ngahiji]]