Béda révisi "Pasir"

46 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m (Nambihkeun gambar)
File:Green footpath.jpg |Paawahan di pasir
File:Abang09 4 1.jpg|thumb|right|Pasir anu aya di sabudeureun Candi abang
File:Bukit Holbung-2.jpg|Pasir di Holbung-2
</gallery>
 
==Dicutat tina==
{{Reflist|3}}
2.850

éditan