Béda révisi "Gunung Rinjani"

66 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé , nyaeta → nyaéta, make → maké , ea → éa, kalolobaan → lolobana, Indonesia → Indonésia (2))
 
Image:Rinjani volcano satellite.jpg|Panempoan Gunung Rinjani maké infrabeureum kelir, Mei 1992
Image:Map indonesia volcanoes.gif|Peta gunung seuneuan di Indonésia
File:BUKIT PERGANSINGAN.jpg|Pasir Pergangsingan di Gunung Rinjani
</gallery>
 
2.850

éditan