Agus Djaya: Béda antarrépisi

31 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Biografi ==
Agus Djaya gumelar di [[Kabupatén Pandéglang|Pandéglang]], 23 Méi 1990. Anjeunna ngalakonan studi di HIS (1926), dilajengkeun di [[MULO]] (1930). Agus Djaya kungsi ogé ngalajengkeun pendidikanna di MLS (Sakola Pertanian Menengah), dilajeng di HIK nepi lulus di taun 1934.
 
== Rujukan ==
5

éditan