Béda révisi "Kéler"

47 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Kéler téh mangrupa wawadahan nu loba piparantieunna, boh dipaké pikeun barang padet boh pikeun barang cair. Mimindengna mah pikeun ngawadahan kadaharan, kosmétik, ubar, atawa bahan kimia. Nu geus pada arapal mah kéler nu dijieun tina bahan kaca nu mana sok bisa dipaké pikeun wawadahan kadaharan, kayaning selé, minyak zaitun, madu jsté.
 
Kéler distérilkeun kalawan diasupkeun kana cai ngagolak na jero panci pikeun sawatara menit mah. Mun digolakkeun bari aya kadaharan di jerona, dianggap fubgsinafungsina kawas mikrowave pikeun ngahaneutkeun deui sarupaning kadaharan.
 
== Rujukan ==