Béda révisi "Stasion Telagamurni"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{infobox stasiun | image = | caption = | name = Telagamurni | prov = Jawa Kulon | Kabupatén = Bekasi | kacamatan kabupatén = Cikarang Barat | desa = Telagamurni | alamat =...)
 
| name = Telagamurni
| prov = Jawa Kulon
| Kabupaténkabupatén = Bekasi
| kacamatan kabupatén = Cikarang Barat
| desa = Telagamurni
3.445

éditan