Béda révisi "Citakan:Pondok"

taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
''Artikel ieu pondok kénéh, perelu dilengkepan deui. Upami sadérék terang langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo ngalengkepan.''
11.810

éditan