Béda révisi "Konvérter analog ka digital"

m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Konverter analog ka digital''' atawa ilahar disingget jadi '''ADC''' mangrupakeunmangrupa [[périferal]] fungsi anu ngarobah [[sinyal]] [[analog]] kana sinyal [[digital]]. Kumaha gawéna ngawengku tilu prosés, nyaéta:
 
#Prosés sampling