Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran ,  6 bulan yang lalu
Sunda 96 ka 91
</div></div>
{{HU/BoxContent
| content = [[File:Cépot.jpg|right|100px]]'''[[Wikipédia]]''' téh [[énsiklopédi]] nu disusun ''[[:en:Collaborative_writing|réréongan]]'' ku nu maracana. Kiwari geus aya '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka [[:m:List_of_Wikipedias|9691]] tina 293 proyek Wikipédia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu '''édit''' nu aya dina luhur unggal kaca. Mangga tengetan '''''[[Wikipedia:Pituduh_(Wawanohan)|pangwanohna]]''''' atanapi '''''[[Wikipedia:Kursus kilat|tutorialna]]'''''. </div></center>
| line =
}}
11.529

éditan