Béda révisi "Obrolan pamaké:Ameisenigel"

48 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar {{Softredirect|w:de:Benutzer Diskussion:Sewepb}}
(Nyieun kaca anyar {{Softredirect|w:de:Benutzer Diskussion:Sewepb}})
(taya bédana)
1

éditan