Buka ménu utama

Dede Adiana

Geus aub 23 Méi 2019
363 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar nguningakeun jénéngan simkuring dede adiana, simkuring linggih ti lembur lébak cawene padesaan cikalong, lembur anu asri hejo lembok dangdaunan rajégna tutumbuhan curcor ca...
nguningakeun jénéngan simkuring dede adiana, simkuring linggih ti lembur lébak cawene padesaan cikalong, lembur anu asri hejo lembok dangdaunan rajégna tutumbuhan curcor cai nu halerang, manuk géde manuk leutik ting suliwér. para sato di sarada, nandakeun lembur anu gemah ripah repeh rapih.
sinareng insyaalloh simkuring badé aktif ngagunakeun wikipedia.
2

éditan