Béda révisi "Kolécér (kaulinan)"

1.298 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Kolecer teh nyaeta, sajénis ulin-ulinan pang kasohorna di daerah sunda anu mangrupakeun ulin-ulinan nu di Piméndak di sewang sewang daerah sunda. Uulinan ieu teh di pake na...
(Nyieun kaca anyar Kolecer teh nyaeta, sajénis ulin-ulinan pang kasohorna di daerah sunda anu mangrupakeun ulin-ulinan nu di Piméndak di sewang sewang daerah sunda. Uulinan ieu teh di pake na...)
(taya bédana)
2

éditan