Konvérter analog ka digital: Béda antarrépisi

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé using AWB
mTidak ada ringkasan suntingan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: oge → ogé using AWB)
 
#Prosés coding
 
ADC geus diperlukeun dina sistem kadali, utamana dina Controllers block jeung / atawa sensor. Sistem kontrol anu ngagunakeun ADC di dinya disebut ogeogé sistem kontrol digital<ref>{{Cite web|url=https://katakoala.com/pengertian-sistem-kontrol-digital/|title=Pengertian Sistem Kontrol Digital|last=admin|website=KATAKOALA|language=en-US|accessdate=2019-05-16}}</ref>
== Rujukan ==
{{reflist}}