Béda révisi "Cahya"

40 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
File
m (wikidata interwiki)
(File)
 
{{unreferenced}}
[[File:G W Russell Bathers.jpg|thumb|]]
'''Cahya''' mangrupa salah sahiji bentuk [[énergi]] [[gelombang éléktromagnétik]] anu bisa ditempo ku [[panon]].{{fact}} Cahaya ogé mangrupa dasar ukuran pikeun [[hijian]] panjang méter: 1 méter nyaéta jarak anu diliwatan cahaya dina [[rohangan hapa]] dina [[waktu]] 1/299,792,458 detik.{{fact}} [[Laju]] cahaya nyaéta 299,792,458 méter pér detik.{{fact}}
 
17

éditan