Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran ,  6 bulan yang lalu
m
 
== Kajadian ==
* [[1494]] - Dumasar [[Pajangjian Tordésillas]], [[Spanyol]] mikawasa bagéan kulon gurat wates kalangkang [[Dunya Anyar]] sedengkeun [[PortugalPortugis]] mikawasa bagéan wétan.
* [[1692]] - Lini marcapada badag ngancurkeun [[Port Royal]], [[Jamaika]], nyababkeun 2/3 bagéan ti kotana titeuleum ka [[Laut Karibia]].
* [[1837]] - [[Nébula]] [[NGC 6334]] kapanggih ku [[John Herschel]] di [[Tanjung Harapan]].