Buka ménu utama

Parobahan

::Kang {{ping|Ilham.nurwansah}}, simkuring hoyong ngajukeun janten kuncén lantaran simkuring hoyong WBS janten énsiklopédi berkualitas, sanajan henteu janten kuncén ogé tiasa ngawujudkeunana. Simkuring ogé hoyong WBS kapayunna saé tur rapih, sarta ngagaduhan artikel anu berkualitas. Hatur nuhun. [[Pamaké:A2613|A2613]] ([[Obrolan pamaké:A2613|sawala]]) 7 Januari 2016 06.47 (UTC)
::{{gero|Ilham.nurwansah}} nyimak heula kang--[[Pamaké:Dian Émbarsari|Dian Émbarsari]] ([[Obrolan pamaké:Dian Émbarsari|sawala]]) 1 Pébruari 2016 01.11 (UTC)
*{{vote|Y}} [[Pamaké:Kumincir|kumincir]] ([[Obrolan pamaké:Kumincir|sawala]]) 7 Juni 2019 03.38 (UTC)
 
=== [[Pamaké:Uchup19|Kang Ucup]] kanggo janten [[Wikipedia:Kuncén|Kuncén]] ===
11.461

éditan