Béda révisi "Koma"

5 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
mTidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
'''Koma''' nyaéta tanda baca anu mibanda rupa mirip apostrop atawa tanda petik tunggal mung ditempatkeun dina garis dadasar tulisan.{{fact}} Babaraha jenis aksara ngagambarkeunna minangka hiji garis leutik anu rada melengkung atawa kadang lempeng, atawa saperti angka salapan anu dieusi bagéan bolongna.{{fact}}
Tanda koma dipaké dina loba konteks jeung basa, umumna minangka pamisahpamisah3se43.{{fact}} Numutkeun Oxford English Dictionary, kecap ieu asalna tina basa [[Yunani]]: komma (κόμμα) nu hartina hiji hal anu dipotong atawa klausa pondok.<ref>[[:id:Tanda koma|Wikipedia Bahasa Indonesia: Tanda koma]]</ref>
 
== Pamakéan jeung Panempatan Tanda Koma ==
Pamaké anonim