Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 2 bulan yang lalu
m
 
== Tutumbu kaluar ==
 
* [https://web.archive.org/web/20060627212342/http://neuroendo.org.uk/index.php/content/view/8/11/ Leptin: uteuk anjeun, napsu jeung obesitas ku British Society of Neuroendocrinology]
* [http://www.vivo.colostate.edu/hbooks/pathphys/endocrine/bodyweight/leptin.html Leptin ku Colorado State University] - ilustrasi hadé, ngan geus lila teu dimutahirkeun
* [http://www.3dchem.com/molecules.asp?ID=154 Leptin di 3Dchem.com], pedaran jeung diagram wangunna
 
{{Pondok}}
[[Kategori:Obésitas]]
11.462

éditan