Béda révisi "24 Juni"

374 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
(→‎Tumbu luar: clean up, replaced: {{months}} → {{bulan}} using AWB)
 
== Kajadian ==
* [[1945]] - Tangtara [[Sekutu]] badarat di [[Halmahéra]].
* [[1949]] - Pasukan [[Walanda]] mimiti ngévakuasi [[Yogyakarta]].
* [[1956]] - Kolonél [[Jamal Abdul Nasir]] kapilih minangka présidén [[Mesir]].
* [[1986]] - Grup Musik [[Kahitna]] dibentuk ku [[Yovie Widianto]]
* [[2017]] - Sidang Isbat netepkeun 1 [[Syawal]] 1438 [[Hijriah]] akur jeung [[25 Juni]] 2017.
 
== Nu babar ==